Snö!

Halloj, idag var det första gången jag gick till skolan på 1 och en halv vecka! Nu ee jag trött hehe. ska gå och lägga mig tidigt ikväll så jag orkar rida imorgon :)

Idag så snöade det och för först gången så ligger den kvar! :) bättre än slask! Happy X)

Puss och kram :)

Tisdag

Hej, idag har jag varit och gått en promenad i det blåsiga regnvädret... Mamma skulle klippa sig så jag följde med henne till fridhemsplan eller vart det var kommer ej ihåg? haha X) . Men jag gick till vattenet och stadshuset där jag har sprungit när jag provat på handboll fast jag vända där man vände när man sprang det var från två håll XD. Sen skulle jag gå till baka och men då hittade jag inte riktigt i slutet haha så jag gick lite till.... Sen såg jag rådmanshuset och åkte tunnelbana till t-centralen min remsa var stämplad för exakt en timme sedan men jag fick ändå åka på den :). sen hoppa jag av vänta på mamma i kanske 5 min och sen åkte vi hem. Jag åt lunch och sen somnade jag jag e forfarande trött haha :) 

Ett medelande från mig: JAG VILL RIDA!

Jag har typ inte ridit på jätte länge känns det som för jag har ont i svanskotan och det startade innan jag blev sjuk :( Men jag har fortfarande ont men jag tänker skita idet och försöka rida på TORSDAG :) hoppas det inte gör ont bara !!


puss och kram

längtar till att få rida!! Här e' en bild på mig i somras när jag rider Gina <3

Hejsan

Halloj allihopa nu har jag inte skrivit på ett tag men jag har varit sjuk så det har ändå inte hänt så mycket :( .

Bli medlem på gratisgodis.se där kan man få gratisgodis utan att det kostar pengar fråga mig om men en länk om du vill bli medlem :)

RSS 2.0