Nya bloggar!

Övergår till denna Blogg: wayofemma.blogg.se ( inte rikgtigt helt klar med design och allt sånt så ni får hålla ut ;) ) känns hemsk och lämmna denna blogg med alla minnen ;) haha
Har också gjort en ny parodyblog.se tllsammans med kindofjohanna haha den ska bli as roli ;P


Pussssssssssssss vi syns på wayofemma.blogg.se ;)


Fredag :)

idag har jag gått upp ätit frukost hoppat på studsmattan (med hopprep) Haha rätt så kul det blir lite mera att konsentrera sig på ;)
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag? skulle igentligen åka till landet kasnke men så blir det inte, är glad för de :) Pappa ska cykla med Kalle (kompis)  sen skulle vi ikväll grilla hos dem. Nu vet jag vad jag ska göra jag ska gå en promenad med jojjo. Jag kom på en tävling man kunde ha, fast sen kom jag på jag har inte så mycket besökare.. Så då sa jag denna ide' till Johanna(kindfjohanna.blogg.se) Jag tror hon ska göra det idag,ni kan ju klicka er inte och kika om det kommit någon tävling där ;)
Nu Regnar deet ute va u inte så bra om ci ska gå foto promenad :(  Orkar inte lägga in nån bild nu blir nog efter promenaden isånnafall ,)

Puss


Laghoppning

Gissa vad jag har gjort idag? Haha är nog inte så svårt varit i stallet, hehe :P De var laghoppning och jag hade Tyche det gick väl helt okej ;P
Nu ska jag gå en prommis med jojjo vi ska mötas kvart i så jag måste gå nu!
Puss! 

Här är en bild på min duktiga mamma som red i mitt lag idag : )

Studiedag :)

Igår hade vi frilufstdag,vi började lockan 07.45 slutade sedan klockan ca 11.20! Då gick jag och Matilda och Johanna hem till mig och hämta ett tyg sen ska Johanna sy en klänning/ Kjol till mig så vi gick hem till hene och tog lite mått m.m. Haha vi gjorde en jätte rolig film extreme emmamakeover haha va roligt vi hadde ;)
Sen åkte jag och red och fick då Ran <33
Idag har jag studie dag och har pluggat lite spanska ;)
Skulle åka och shoppa med julia men nu skyulle hon tydligen vara i stallet hela dan :S
så jag lasnke ska gå en prommis med Jojjo nu ;)
puss


16/5

Igår va det tävling och jag hade Ran, i förklassen kom jag 2:a och i lektionsponnyästerskapen kom jag på 6:e plats :)
Ran var riktigt taggad!! Här kommer lite bilder:

Emma Ran 2:a,Johanna Ikaros 3:a, Elisabeth Tyche 4:e



Pappa filmade och tog kort samtidigt och då blev det inga bra kort ;)



Hehe, jag&Mimmi på väg hem ;P


Hmmm...?


Puss


In a Tree...

Har varit hos Alice med charlotte :)
Här kommer lite bilder...

Vad kan detta vara?


....Jo Alice och charlotte!



Högt uppe i trädet!


Saga leker med Alice sko!



Charlotte


ja,


Alice,Högt där uppe!


Och många fler bilder som kanske kommer upp på facebook ;)

Starlistorna har kommit...

...och det står att jag ska ha Ran, fast man vet ju aldrig det kan alltid ändras! Idag har jag varit i skolan vid lunch ungefär så funkade inte elen! Den kom precisigpng till NO och våran lärare sa att om inte den hade kommit tilbaka då så hade vi slutat! Villken osis!

Ranis!<3


Har faktisgt ingen aning mo vad jag ska göra nu skulle igentligen gått och tittat på när min lille bror spela fotboll,men han ville inte det så då blev det ingen sånt!
Men ska iallafall inte sitta vid datorn och söla längre...hmmm.

Puss

Bara en månad kvar i sjuan...

Har inte haft tid/ork att skriva på bloggen, men nu kommer iallafall lite ;)
idag har jag varit På mälarhöjden och varit skötare åt carro,sen har jag hoppat studsmatta+ lite till.
Imorgon kommer startlistorna upp för nästa helg eller iallafall vad det står på deras hemsida. Har köpt nåt te sm är jätte onnyttigt(säkert) som man kan äta som godis! Haha as gottXD
Nu är det bara en månad kvar - en dag tills det är skolavslutnig!! Haha en vecka nu sedan en kort med en valig dag sedan frilufts dag sen studiedag och sedan kristehimmelsfärd så dä är man ledig. Sen är det två veckor kvar i sjuan!


Nu ska jag gå och ducha,Puss.


(?)

HEJSAN!Vad ska jag skriva om idag?? Jo att jag sitter här brevid charlotte! Nu ska jag göra något annat :P:P hahah orkar inte srivcsa någonting så tänkte bara säga det, men imrogn kasnke så klicka dig in på http://alltidemmalouise.blogg.se!!


lång Helgen

Har haft fullt upp hela lång helgen. I torsdags så gick jag först i skolan,och de har börjat en ny kille i våran klass typ 1.90 lång eller nåt sånt. Sedan har jag varit i stallet och fixax med stda och borsta påhäster, sedan en kort majbasa på kvällen. Igår så fick jag gå upp halv 6,ganska sent för att vara tävling faktiskt!
Tävlade Tyche och det gick bra var felfria så fick en gulblå rosett,och en grimma+ plaket det var bedömning A+A/A.

Sen idag så när man vaknar har mamma glömmt att ta ur mina vita ridbyxor ur tvättmaskinen! Haha så hon hade längt i dem i torktummlaren sedan behövde vi åke så vi torka dem i bilden på aircondition sak;)
Sen kommer man till stallet då har lilla Maxima fått ett föl! Hon kom till oss för ett år sedan ungfär, ingen viste att hon skulle få föl men sedan har hon blivit tjockare och tjockare och man har därför mistänkt att det kanske skulle finnas ett föl där...Så hade de kommit i natt! En jätte liten söt sheck! Sen var det dags att rida sarten det gick jätte bra på framridningen ,han sprang hoppa fint men sedan på banan gick det inte som jag hade tänkt mig stannar på ettan komer över på 2:a försöket hoppar tvåan vägrar ut mig på trean! Sen var det Rans tur och jag tycker det gick jätte bra! Jag var felfria i omhoppningen och låg tvåa när jag gick ut men vart sedan precis nerputtad utanför placering!
Nu är jag jätte röd och har bränt läppar+kinder!

Puss!


RSS 2.0