Jag och julia fick hundra kronor!

Hej allihopa!
igår kom startlistorna upp det står att jag ska ha Ran <33 jag tycker om henne ibland när hon e duktig ;P hehe

Idag så var jag och Julia f i lekparken och så såg vi en plånbok! Vi titta i den där låg det 700 kr! Det fanns oxå ett busskort som det stod telefonnummer så vi ringde. Han sa att han skulle komma om tre minuter och så kom han på sin moppe och körde in i lekparken och sen när han skulle stanna så sladdede moppen så han ramla! Haha så ställde han sig upp och sa det är lungt der är lungt! Haha jag och julia tyckte det var as kul!
och sen så fick han sin plånbok han gick tydligen i äppelviksskolan så tog han en tio euro och sa att vi fick den men vi sa det behövs inte så slängde han den under gungan och sa det är ganska dumt att låta den ligga kvar. Så vi tog den och gick till pizzerian i alvik och fråga vilket land man kunde handla för den! Han vill byta den och så fick vi 80 kr :P

Bilder från Julias favorit lekpark:





 

Bloggen sponsrars av Julia F :P

Puss och kram!

Söndag

Hej,nu är det söndag igår var det us-gala det var väl roligt :)
Nu har jag inget för mig. Julia ska tydligen vara min skötare fast hon har hjärnskakning på lördag hoppas hon blir bra :P

Julia ville jag skulle skriva:

Julia Franzé <3 Elias carlström 

Hehe :S

puss och kram :P

Lördag och städa

Hej, nu är det lördag och jag ska städa mitt rum, fast det är väl inte så jätte roligt!
sen ikväll är det us-gala med raggar tema jag ska ha jeans en knuten skjorta och håret på snedden tror jag :P
Det är väl inte det roligaste temat men, men förra året var det kändis tema jag var paris hilton fast var väl inte så jätte bra utklädd :D 

Nu ska jag gå och städa puss&kram ;P

Nu e det Fredag!

Hejsan allihopa nu är det fredag skolan börjar kl tio idag och slutar två det ska bli skönt var vi har typ bara tre timmars lektion och en timmes lunch!
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men imorgon så ska jag på Us-gala det är Raggar teama ,jag vet inte än vad jag ska ha på mig...

Onsdag och håltimme?

Hej allihopa!
 Igår han jag ej och skriva mellanlande hemma i tjugo min innan jag skulle ta bussen till stallet sen kom jag inte hem förns kl tio. Igår hade vi ett oförberött pro i svenskan det blir man ju inte glad av men det var lätt!

Idag så har jag gått i skolan det var lite roligt för när vi hade språk letionen innan svenskan så stod det på den dörren som jag hade spanska att det inte var någon svenska för 7b idag. Då efter spanska letionen så gick typ alla hem till varandra. Jag följde med Olivia hem det gjortde Johanna oxå. Så när vi kom hem till henne hade hon glömnt nycklarna för hennes brosa hade tagit dom, så hon åkte tilbaka till skolan för att hämta dom medans jag och johanna väntade på henne hos henne för det skulle gå snabbare. Så ringer Oliva och säger att det inte var någon håltimme för det hade kommit en vikarie och frågat är 7B här?
Och alla var ju som sagt hemma hos varandra ;P.
Så lektionen blev inställd och så kom Olivia till mig och Johanna så vi kunde gå in och klappa på katten XD den va fett söt lilla Molly :P

När vi varit hos Olivia ett tag så gick vi till smedslättskolan och mötte några där för dom skulle äta där man fick tydligen gratis mat en gång om man gått där  men jag tog ingen mat fast jag fick jag vågade helt enkelt inte :S Dom andra som åt mat tyckte iallfall den var jätte god jämförelse med äppelvikens Äckliga mat!

Sen iallafall när vi kommer till lektionen har vi matte med vår klass föreståndare. Hon sa att den där lappen hade suttit där i tio minuter för dom hade hittat en vikarie sen.  Att  vi hann läsa den och gå hem! Det som var bra det var att vi skulle inte få ogiltig frånvaro för att det hade ju suttit en lapp och vi bara gjort som dom sagt :S
så så fick man en håltimme idag ;P

Puss och kram!


Här är en bild på söta Molly:


Måndag kl 19:12

Hejsan allihopa nu har jag just gjort sv-läxan vi skulle inteljuva mamma eller pappa i det här fallet blev det pappa. Det handlade om vad dom åt när dom var små hur länge dom satt och åt vad som var skillnad från när dom satt och åt nu och då m.m. Imorgon ska jag rida och jobba tror jag ska rida Ran det beror på om jag får byta man vet aldrig ;)

Nu ska jag tydligen gå och packa iordnig mina saker till häststallet som Lukas säger för imorgon efter som jag hade dom hemma.

puss och kram


Här är en bild på mig och tyche när det var allsvenska hemma för ungefär tre veckor sedan :) gör lite miner ;P


Måndag

Idag har jag varit i skolan jag gick upp kl kvart över sju och åt frukost. Vi hade hemkunskap första lektionen och stekte hamburgare :S det va inge gott tycker jag! Sen hade vi Biologi med sten alltid lika slappt ;) Efter det hade vi lunch  sedan matte no och så klassråd efter det slutade jag då va kl tio över tre tror jag.
Nu sitter jag här och skriver lite efter jag cyklat hem :)


Ponnycup och grönan idag

Hej allihopa idag gick jag upp kl halv åtta för jag skulle och rida ponncup.Jag red en häst som hete zilja kommer inte ritigt ihåg hehe.Jag hadde fyra fel fick in en liten vägran skulle ramat in mer...men då andra var felfria så vi vann för det andra laget hade åtta fel!

När jag var på väg hem så ringde jag till mamma och kom på att det var ju en bra bit av dagen kvar, så jag frågade om jag fick åka dit oxå. Då visadere sig att mamma haddde några biljjet (gratis inträde) som jag fick. Jag fråga om jag fick ta med mig en kompis och det fick ja, julia hängde med. Först åkte vi släng gungan det var lagom läskit haha. jag e en riktig fegis hehe. Sedan övertalade julia mig att åka kvasten... Jag tyckte det var fett roligt ville bara åka om och om igen som ett lite  småbarn :S.Jag åkte flygande mattan vikinga gungan rock jet m.m. Jag åt oxå mat jag åt nån tahi mat som var sådär god kanske inte värdens godaste liksom men gick att äta. Spelade på chokladhjul oxå ett nummer till så skulle jag vunnit fatt vilken otur! Däremot hade min lillebror turen med sig och vann en stor marabou förra gången vann han oxå en fett lyxit liksom...sånna här gripklor fick han upp flera stycken tre styck det var små kaniner XD. Medans jag och min minsta lillebror Lukas hadde tagit vinst varje gång! jag fick en nallebjörn och han med vi fick lika dana :) (efter jag spelat på chokladhjulet så bestämde jag mig för att aldrig mer spela på sånt som inte är vinst varje gång!

Här är några bilder sen dagen .

Lukas Julia och jag :)
Lukas Julia&Emma

Det vi vann!
Det vi vann!


Chokladen Markus vann!


Lukas hellikopter

Nu sitter jag här...

Halojsan allihopa nu sitter jag här och har lite tråkit XD. La in en bild på mig och pontius för ett tag sedan tycker om honom så himla mycket, önskar jag var yngre så skull jag kunna fortsätta tävla honom hen e liskom det bästa!det jag skrev förut att jag skulle ducha orkade jag inte göra haha så för väl göra det snart då!

Puss&kram !

En bild på mig och pontius <333

Pontius och jag för ett tag sen  Älskar den ponnyn <3333
En fin sommardag för nåt år sedan på pontius älsklingen <3333333333333

Skötare idag XD

Idag har jag varit skötar. Det var tävlingar i huvudsta så det var inte så långt att åka... sköönt XD. Jag fick gå upp redan kl: 05.45 då var jag rätt så trött. Nu har jag just kommit hem sätter mig framför datorn XD Haha.
Det kanske ska komma någon och köpa min ryktlåda, får se om jag får något svar nu.

Imorgon är det ponnycupp i södertälje det ska bli roligt! Fast mamma eller pappa ska inte följa med för att mamma hade fixat gratisbiljetter till grönalund så då ska mamma pappa och Markus och Lukas dit i morgon.(mamma hadde fixat biljetterna via hennes jobb).

Nu ska jag snart gå och ducha om jag orkar ;)
puss&kram


Designen

Den här designen fixade Julia åt mig :) Visst blev den fin?



Ny blogg :)

Hejsan allihopa!
 
Nu har jag äntligen fixat ett namn det tog ett tag....
Jag fick lite hjälp av julia oxå.Jag har haft en eller egentligen två bloggar innan. Dom heter emma95 och emmaloouise men kommer ej ihåg lösen till ena och till den andra hadde jag typ raderat allt :S
Haha jag tänkte iallafall få lite Hjälp med designen av Julia eller Matilda hehe kan inte så bra själv få se vem det blir.

Ha det så bra puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0