Hatar frisörer!

Idag, har jag varit först till flecebrget och köpt en skidjaca och sedan åkt till kista och äta lunch. Jag tror vi åt lunch lite över fem. Sen klipte jag och lukas mig och det var inte roligt! För det första var han som kliipte mig jätte hård hänt och drog och drog och jag som är jätte håröm, ja det var inte kul! Sen tycker jag det inte blev så bra, men det tycker man aldrig i början iallafall inte jag. :P

Hoppas det blir något gott till middag! hehe :P

Puss och kram

Fredag!

Idag har jag varit i skolan sedan inte så mycket. Skulle följa med mamma och åka och shoppa pressent tll min lillebror som fyller år på söndag, men hon kunde inte åka hem och hemta mig så jag skulle få åka tunnelbana och det ville jag inte! Nu håller jag på och hjälper min lillebror med en blogg. XD Den heter: lukaselskarsinevelina.blogg.se (evelina är hans fågel ;) ) kolla in den ni, han skriver helt själv! texten blir jätte gullig!

Nu ska jag hjälpa honom lite mera. ;)

Puss och Kram


Stan,Stan taha

Idag har jag varit i skolan. Efter det så åkte jag till stan med julia. Fast vi köpte ingenting haha, v bara vimsa runt lite kändes det som. Imorgon är det ingen vanlig dag i skolan. : )haha det kommer inte att kännas som en skoladag för vi har vinterfriluftsdag. : ) Jag ska rida islandshäst, undra hur det blir! kommer säkert att vara jätte roligt! :P
Igår red jag svarten! Det var jätte roligt! Turbosvarten ;)

Häst e' best!
Här är en bild när jag rider svarten på maskradhoppningen, då han inte var lika turbo! ;)


Nu ska jag gå och packa för imrogn tror jag eller ta fram saker jag ska ha på mig.

Puss och kram

Mamma fyller år och jag vaknar med en tavla i huvudet!

Idag fyller mamma år! Det jag vaknade av var att få en Tavla i huvudet med en bild på mig och Aston. Det gjorde as ont och jag fick jätte ont i huvudet. Nu har jag just ätit en jätte god middag! Thai mat= min favorit. Mamma ville inte gå på resturang så vi åt hemma och det var minst lika bra!

Idag har jag gått i skolan, det var väl inte så mycket som hänt förutom att vi hade vikarie på No och matten och därför inget klassråd så vi fick sluta två istället för att sluta tio över tre. ^^


här är några liknande bilder som den jag fick i huvudet;












Nu ska jag gå och göra engelska läxan ;)
Puss och Kram



Låt den rätte komma in

Hej, nu har jag varit på bio med Julia F och Jojjo vi såg på låt den rätte komma in, fast jag tyckte inte den var så jätte rolig, bara lite läskig. Jag och julia vid ett tilfälle så skrek jag och hon samtidigt och det var bara vi som gorde det, sen as garva vi men det var fett pinsamt. ;)
Imrogon är det skola igen, jobbigt att gå upp tidigt. Idag ringde min veckarklocka klockan sju och då trodde jag jag skulle gå till skolan men som tur var skulle jag inte det. :P Men imorgn blir det att gå upp klockan sju!

puss och kram

Haha en bild på mig i snön :P

Arg!

Idag har jag typ gjort ingenting! Eller en mssa saker: sova äta frukost andas blinka chatta sitt framför datorn läxor äta lunch gå sitta ligga, och allt annat som man alltid gör om man kan kalla det så.
 Jag håller på och göra eng läxan så kommer pappa och ska hjälpa till, och göra bara fel... Då blir jag sur så säger han att jag inte få gå på bio ikväll om jag inte gjort läxan liksom. Fast som tur är, så är läxan tils på tisda så jag kan göra den på måndag och alla mina spanska glosor!  usch känns inte så roligt när man tänker på det...  

Igår var jag hos julia på kvällen med Agnes och Erik, och innan va julia hos mig :)
och ikväll blir det bio, med Julia och jojjo tror jag, om vi kommer in dåra, ja det är ju 15 årsgräns. ;)


Puss och kram


Hallo!

Idag har jag städa mitt rum, fy va tråkit! Fast matilda har varit här och sen Julia. :) det var iallafall roligt. XD
Veti nte riktigt vad som händer ikväll får se. ;)
 Men nu ska jag sluta skriva!


Puss och Kram


Morgon!

Nu har jag pricis ätit frukos och matat fåglarna med lite hirskorv och sedan tagit in dem.<33
Nu gör jag in te så mycket och vet inte vad jag ska göra idag, men en sak är allafall klart jag ska försök fåmina fåglar lite tamare. Kankse skulle jag göra något med Julia fast vet inte om på kvällen eller på dan. ;) Nu ska jag gå och städa rummet,ducha och klä på mig. Tror inte det blir någon till fågel den här helgen. ;) det skulle bli tradition, vi har ju köpt en fågel för varje de två senaste lördag/söndag. ;) 

Puss och kram


Shopping!

Hejsan, nu har jag just gjort en efterätt, undra hur det kommer att smaka. XD Innan det var jag och jojj oi stan och shppade. Jag köpte ett par jeans som igentligen kostade 1000 kr men det var rea så det blev bara 250 kr! Snacka om ett riktigt kap! Sen köpte jag en pressent till mamma som fyller år på Måndag.  :) Juste idag i skolan så på lunch rasten så gjorde vi en musikvideio med Matildas mobil! Haha det var jätte roligt, vi typ as garva! :P
 

Nu ska jag snart äta hoppas jag för jag är välidgt hungrig! Det blir Tacos och det är jag som har bestämmt matan! XD


Här är en bild som johanna(om du vill se hennes blogg klicka på namnet)  har tagit, väldigt cool tycker jag!




Puss och kram!

Här är bilderna som jag sa!












20 veckor kvar till sommaren! Nedräkning ;)

Nu har jag kommit hem för ett tag sedan från Bessan  jag och julia var där.XD vi hade jätte roligt haha, eller iallafall jag... :P. Jag har just ätit min älsade Thai mat som inte var så älskad idag, för vi hade inte casewnötter eller något gott/ vanligt ris eller det riset som vi brukar ha...Sen har jag läst boken Björn som vi hade i läxa att typ läsa 40 sidor.
Idag fick jag ett till brev från expressen om jag vill börja sälja fortfarande... Och jag vet inte men jag och Julia F ska iallafall göra det kanske. XD haha desperat efter pengar.  :P Imorgon måste vi lämmna in vår lapp om en vinteridrottsdag... först skulle vi rida men det verkar som det inte blir något av med det så vi får typ göra något annant... Jag tror jag skulle Vara med Julia och Bessan och några fler och åka och klättra och något mer. :)

Kommer alldels starx lägga ut lite bilder sen idag på bloggen...

Asså shit vad jag längtar till sommarn!! Det är typ bara 20 veckor kvar och det känns ganska lite men så kan man ju också tänka 5 månader!




Puss och Kram

Vi slutade 12.40 idag :)

Hej idag slutade jag 12.40 :) det är väldigt skönt sen har jag gått hem och ätit mellis och nu ska jag snart till stallet! Undra vem jag får! var ju inte där förra gången för jag var sjuk... I skolan har vi fått en massa läxor, men det får man leva med! :/ Det är snö tö väder ute och jag måste ta mig till tunnelbanan inte så mysigt! :P

Puss och Kram

Skolan och en massa läxor

Idag vaknade jag och sa NEEEEEJ! Usch va jobbigt det kändes att gå upp! Men när man väl kommer iväg blir det mycket lättare. Som första lektion idag hade jag Träslöjd och det var första gången för mig eftersom jag varit sjuk förra måndagen. Jag bestämde mig för att göra en spegel... Kanske inte värdens roligaste ide´ men kom inte på något annat. När vi slutade så fick vi sluta en halv timme tidigare för ingen hade något mer att ta upp på klasrådet. :) Då följde jag med sara hem för vi skulle öva på en gympa uppvärmingen som vi ska ha på onsdag. Vi körde låtarna om och om igen, till slut satt det någu lunda. ;) Sen när jag kom hem gjorde jag läxor som pappa nyss förhört mig på. Ska kanske ut och gå en snabb promnad med pappa för han brukar springa på måndagar men det kanske inte är så smart och springa nu när det kommit snö! Jag tyckte det nästan började kännas sommar eller iallafall kaske vår! Så börjar det snö och snö= tö!! :(

Puss och Kram

En bild från i sommras när jag inte alls var med i språnget. Det var oskväder men ändå sol! :)



Ååå jag längtar till sommaren!!



Ååå söööta Ran <3333333


Vakna jätte tidigt :(

Idag vakade jag jätte tidigt typ klockan åtta! Det var för min lillebror kom in i mitt rum och skull ha nässprayen!
Sen kunde jag inte somna om så jag gick upp,Tittad lite på tv. Sen gick jag och åt frukost sen duschade jag! Nu har vi släppt ut alla fåglarna tillsammans det är första gången för Evelina och alla tre samtidigt! Senare ska jag åka till stallet så jag är där halv ett. :)

Puss&Kram


Nu sitter dem tilsammans på en pinne ;)

Nu sitter dem i buren tilsammans på en pinne. Julia C och Agnes var här. Julia tog lite kort som jag kanske får nåt som jag kan lägga ut här på bloggen XD  Men jag har iallafall tagit kort själv med min mobilkamera men det är ju inte lika bra som hennes Nikon D 60 (tror jag att hon har). Vet inte om Jag och Julia och jojo skulle göra nåt typ Wii hemma hos Julia kanske får se...XD. I torsdags hämtade jag Lukas och Hon Olivia så gick vi hem till dem och år mellis och spelade Wii det var roligt!! Juste igår var jag och julia och shoppade! Det hade jag nästan glömt ;)
Jag köpte ett par jeans på rea för 150 spänn! så köpte jag också ett linne och en blå halsduk!
Nyss åt jag verkligen värdens godaste mat! Jag verkligen älskar den! Det är tahi mat med typ röd curry som nån soppa, det är as gott!

Här kommer lite bilder på maten och alla TRE fåglarna!

Han tyvär äta lite innan jag kom på att fota XD








Alla tre fåglarna! Ettan Svea och sen Evelina.




fåglarna i åldersordning eller storleksordning ;)
Ettan Evelina Svea


Puss och Kram


Tre fåglar!

Nu har jag just kommit hem från djuraffären, vi köpte en till fågel! En gul med gröna prickar. Den har just hoppat in i buren och Ettan och Svea sitter och tittar på Evelina (som min lillebror lukas har döpt den till) Och Evelina sitter och tittar på dem!
Jag tror det var den jag tänkte jag kanske skulle ha den är iallafall väldigt lik den så det måste vara den! :)
 Får uppdatera och lägga in bilder om vad som händer ;)

P&K

Snygg designen va?!

Hejhej (meddelande från Johanna): NU har jag gjort färdigt Emmas design :) Blev den fin?
Gå gärna in på min blogg och kika: Kindofjohanna.blogg.se


Idag har jag ite gjort så mycket än så länge få se om det blir något mer...
Vi ska pka till zoo affären och se om Sveas kompis finns kvar! Hon var nämligen jätte lekfull i affären men nu har vi haft henne några dagar och hon är inte alls lika lekfull! Ettan hackar på henne då och då när han tycker hon gör fel eller nåt :S
Så vi ska åka och titta det var ju några dagar sen vi köpte henne så frågan e om den finns kvar!
Det var nämligen den fågeln och Svea jag stod och valde på! Så jag hoppas den finns kvar och då köper vi den nog! :P

Man kan alltid hoppas att den finns kvar... Och det gör jag....

Puss&Kram

Skola men ändå inte rida!:(

Hej,idag har jag varit i skolan det var pricis denna da för en vecka sedan som jag blev sjuk! Men nu är jag frisk, men får ändå inte rida för mamma tyckte jag var för hostig... = :(
Fast dt var iallafall roligt att vara tillbaka i skolan istället för att sitta hemma och göra... tjaa vad vet jag? Nu fick man iallfall komma tillbaka verkar inte som jag har missat så mycket iallafall det var väl svenskan men det har jag läst ikapp nu! :)
Imorgon ska jag åka och shoppa me julia C , det blir kuuul! :P

Yees det han och spara sig här kommer det jag tänkte...

Idag är ännu en sjuk dag men ändå bättre ;),imorgon ska jag gå till skolan tänke jag!
Nu har jag haft värsta tränings passet! Fyy det var inte roligt! Svea var näligen ute ur buren så skulle vi försöka ta in henne. Idag kan man ju säga att det gick bättre än igår iallafall! :) Men det är fortfarande jobbigt! Tillslut fick vi in henne i vår serveringsgång ett lite mindre rum men dock ingen dörr mellan köket, där så fick jag stå med ett skynke och och se till satt hon inte kom ut! Sen fick Markus ta en kökshandduk och fånga hene till sist fick han tag i henne,och då började hon bita honom! :P Men vi fick in henne i buren iallafall! Det var tur! ;)
Igår var det mycket värre! Vi kanske håll på i en halv timme pappa och jag för att försöka fånga den lilla stackarn tyckte verkligen synd om henne men ändå så är det för hennes egna bästa,att få komma in och äta mat. Tillslut satte hon sig vid det gröna kaklet på kanten på något vis, så kom pappa och fånga henne  i filten. Sen fick jag komma och känna vart hon var och sedan ta henne i filten. Sen tog vi in hela filten i buren och försökte få ut henne!

Eftersom jag är sjuk har pappa tagit hem böcker men jag behövde inte göra något för jag hade redan gjort allt i dem ämnerna jag fick reda på vad jag skulle göra!

Telefon+internet=inge bra!!

Iriterande!! Telfonen ringde och all text försvann! :( åker tyvär inte skriva om den igen. Det har blivit något fel med internet och telefonen sedan vi byt operatör! När det ringer funkar inte internet och det är as jobbigt! Det måste fixsas! Det orkar jag inte med längre! Nu har jag laddat ner bilder på Svea som jag tänkte lägga ut! Då blir ni väl glada? :P

Svea närmast och sedan Ettan! <333


En bild åt fel håll men man ser!! ;)



Svea vid lampan i taket :) Hon hittar många nya platser att sitta på!


En gul fågel!

Nu har jag inte skrivit på så länge igen men jag är iallafall sjuk 38 graders feber :( .
Min lilla sötnos philip finns inte längre! ;( vi var till veterinären i onsdags! åå saknar honom, men det var ändå det bästa för honom! <33333333. Tänker på dig Philip!

Nu har vi köpt en ny fågel en gul en med lite vitt längst bak, hon heter svea och är väldigt ung! Man kan aldrig veta med så unga fåglar om det är en tjej eller kille men vi hoppas på tjej! Hon har brun råsa färg ovanför näbben då är det en en tjej men det kan man inte vara säker på dem kan byta! Vid ungefär tre månaders ålder kan man vara riktigt säker på om det är en hona eller hane.
Ettan tror jag blev förvånad när vi kom hem med en till undulat! Han fick vara ute ur buren medans vår nya fågel fick vara inne i buren. När han flög omkring och sen skulle komma och sätt sig på buren så vågade han inte! Sen fick vi ta honom och sätta in honom i buren! :P 

Just nu är hon ute ur buren och flyger runt för första gången! Undra hur vi ska få in henne i buren sen om hon inte går in själv det kommer nog bli jätte svårt! Hon flyger väldigt bra men också väldigt högt hon har slått hvudet i taket några gånger! :S. Hon börjar få koll på det mer och mer nu! Dom har just börjat prata med varandre lite mera, men dem värkar inte förstå varandra så bra än! :P
får lägga ut en bild på henne/honom nån gång!

Puss och Kram


Idag hade jag Ran och Ikaros

Idag så kom vi till stallet klockan kvaret över åtta! usch! tidigt och så skulle vi rida fy va det var kallt om öronen alla satt och verkligen försökte andas för det gjoerde sååå ont!! Man började nästan gråta! Sen när jag och Mimmi skulle rida igen satt vi och provade lite olika saker typ som: mössa under hjälmen, Men jag fick inte på min hjälm sen tog vi en strumpa och satt fast vid öronen! haha. Tilslut så gick vi och red men som tur var gjorde det inte lika ont det hade nog blivit några grader kallare! :P 

Imorgon så ska jag till stallet igen det är banträning jag får ta Ranis:P Och sern ska jag och Mimmi rida igen på dressyrlektionen! Får se hur det blir!

Igår kväll var jag hos julia, vi titta på en film vet inte vad den hette typ Jumbo Juno nått sånt jag tycker inte den var så bra... Hehe. Men annars var det trevligt <333


2 jan 2009!

Hej nu har det varit nyårsafton jag gick kanske och la mig vid halv tre och skulle gå upp kl åtta för att rida, inte så roligt att gå upp tiiiiidigt! :P
Jag hyr häst nu, Har Ran och Ikaros :)
idag fick jag gå upp klockan kvart i åtta och imorgon så blir jag hämtade den tiden! Hur ska jag orka gå upp? :S
En rolig sak är att min pappa är just nu på starta upp kurs för nybörjare XD Jag tror hela stallet viste om han han skulle vara me! Undra vad han tycker om att rida han har ridit förut i lumpen men det var ju som sagt ett tag sen! ;) 
 
Jag tror jag har träningsvärk i underarmarna det gör as ont där!! undra var det kommer ifrån var det när jag spelade sånt där air hockey? :P tror nästan det!

Här är lite bilder på fyrverkerierna igår,det vart inte så bra bilder men den här var den bästa:
 



 Haha! den som typ vart näst bäst! XD

RSS 2.0