Ännu en dag

Idag har jag varit hoss bessan vi kom inte på som mycket att göra men vi "lekte" med elden moahaha nja vi hade bara lite rolit hehe XD undra o vi kissar på oss i natt?! Nä det skulle jag väl inte tro...
imorgon är det nyårsafton och i övermorgon ett helt nytt år! 2009 :P och lilla jag ska bara vara hemma och nyårshoppningen såklart! Kanske drar vi till skansen.
Måste komma på något nyårslöfte... Hmmm, får ta lite fyverkeri bilder imorgon om jag kommer håg det :P

Ha det bäst!


Det efterlägnatande jullooooooovet!

Hej, har ej skrivi så mycket, men det är å andra sidan jullov!! På Onsadag är det nyårshoppning i stallet och det ska jag försöka att inte missa detta år! dem två senaste årenhar jag varit i fjällen vid nyår! Nu är jag lite förkyld men jag tänker rida ändå även fast jag inte får!  Hehe.

Vid juldagarna var jag hos mormor, i julklapp fick jag lite allt möjlig bland anat parfym kroppslotion m.m Och en dator som jagfick tilsammans med mina små bröder! Hur ska vi kunna att dela på den?? Trodde det skulle bli jätte svårt men det går faktiskt bättre än vad jag kunnat tänka!

Idag var jag på outletten i barkaby och shoppade köpte en tjock tröja och en tröja som ordinarie pris var 600 kr men kostade 200 kr! Ett riktigt fynd! :P

Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra skulle allafall göra nåt med Agnes på kvällen få sevad det blir!

Ha ett fortsatt trevligt jullov!
 :P

Pontius och jag för ett tag sen  Älskar den ponnyn <3333

så här ser det inte ut nu utomhus, mycket tristare väder fast ida kanske det var en glimma sol?

1 dag kvar till jullov!!

Hej! i morrgon får jag jullov!

igår så red jag på minos vi hoppa en bana på 6 st hinder och jag hade minos sen skulle vi räkna varje gallopsprång det var as jobbbigt!!

nu ska jag snart ivåg och rida igen :)


Bara 8 dagar kvar till jul :P

Hej, har inte skrivit på länge= inte orkat ;) haha. Jag är iallafall sjuk och är hemma inte så roligt :(
I lördags var det maskeradhoppning i stallet och jag kunde inte vara med för dagen innan hade 39 graders feber. Men den dagen hade jag 35,7! Men mamma tyckte jag skulle ta det lugnt= jag fick inte åka och rida :( sen nu har jag fått lite feber igen inte så mycket iallafall :)nu håller jag på att göra ljus :)

Några bilder:

ljus som skulle bli röda men blev oranga :(

Dom skulle bli röda,men jag tycker dom blev lite oranga!



åvan ifrån den färg den har när den ej torkat!

Ha det bra!


RSS 2.0