Söndag Måndag och så Tisdag

Ja, vart ska man börja måndag? Eller kanske söndag?

Söndagen:

Var och shoppade med Johanna, köpte ett par vita jeans två tröjor på rea, kasnke lite stora ;) haha. En mascara som är bra för mina ögen och det var rea på den :) Och tills sist men inte minst ett bara vita tyg skor ;)
Sen när jag kommit hem så Följde jag med pappa när han skulle handla så det blev rätt saker ( haha ) Sen när jag kom hem så hyrde jag film med julia och hennes lillebror Vidar och min lillebror.
Småbarnen hyrde någon hund film och Jag och Julia hyrde Barnhemmet. Den var väl kasnke lite läskig haha eller hur Julia? (A) ;) Men hade ingen bra handlig tycker jag. Jag och Julia satt ttyp under en filt så man såg halva tven typ haha ifall det skulle bli läskigt, men det blev det ju inte;)

Måndagen:

Så åkte jag först med Julia till stan och där hon skulle köpa sånn här hårfärg msn har när man är liten typ XD
Sen åkte vi hem till mig och jag skulle göra käxor och hon hjlpa mig , fast det blev så att vi tog en fika och sen ringde hon som äger Peppe som han heter och sa att Julia skulle rida idag. Jag som har loooovat typ länge att jag skulle följa med någon gång i framtiden gjorde då det ;) 

 
Tisdag:
Har varit i skolan, har varit hos Julia och gjort matte läxa och nu ska iväg och rida alldeles starx.


Haha gammal bild på mig, men påpeckar ätt det typ är sådant fint väder ute XD


Haha ursäkta för vääldigt många stav fel säker men hinner inte att läsa igenom ;)

Puss

Panic room

Igår var jag hemma hos Johanna, Med Sofia och Johanna ;)
Vi tittade på Panic Room, den var faktiskt ganska bra, och läskig! Den låg två:a på filmtoppen hos Boxx.


Bild tagen från google.se


Nu ska jag åka och Shoppa med Johanna, har ingen aning om vad jag ska ha på mig, och vi ska typ mötas halv i alvik så jag måste gå!

Puss


Jippie, nu är det snö!

Hejsan, har inte så mycket att skriva nu.
Jo igår så somnade jag när jag tittade på letc dance haha, det va fett tråkigt med alla olika klipp och inslag ju! ;)
Jag hade turen att heja på Magnus och Anika, som vann haha ;)



Nu ska jag följa med min lillebror på innebany, först kasnke sätta på mig några kläder sen till stallet och efter stallet till Johanna och Sofia så ska vi se någon skräckfilm kommer inte ihåg vad den hette ;)

OBS!
(va ironisk på rubriken!!)
Puss

Intervju med polis

Nu har jag just kommit hem från brommaplan, jag och Julia har varit och intevjuvat polisen då när vu var dörsatt vi och spelade in trodde vi iallafall men det var just det vi inte gjorde!!
Så nu har Julia just varit här och så har vi suttit och skrivit ner allt vi kom i håg, men vi fick iallafall papper med statistik på kanske 6 st olika så där får man lite info också! ;)



Nu ska jag gå ner och ätat super god Thai mat

Puss

mums.

Fredag idag, charlotte och jag knallade ner till ica alvik och köpte daimtårta som vi sedan mumsade på.
Väldans gott var det i alla fall!
Om en timme ska jag till polisen på brommaplan och intervjua, med juliaceline.blogg.se.
I kväll så kanske jag ska vara med charlotte, vad händer annars ikväll?, någon efterfest jag kan komma på?;)

Nu snöar det ute, jag som trodde att det äntligen var vår!!


Ha´re gött!
/Emma


Hehe

Nu ska jag snart iväg och rida ja har just haft utvecklingssamtal:)
Vi ska hoppa den här gången men vet inte vem jag ska ha för jag hade Samber och han är nog inte så bra på att hoppa änn...

Ska jag börja skriva det är meningarna per dag? hahaha XD:

Idag ska jag rida.

Eller

Idag ska jag inte rida.

Hahah

Nu ska jag sluta sitta här och istället åka till stallet :)

Puss

Godmorgon godmorgon

Godmorgon, idag har jag sov morgon till tio över nio. Och idag slutar vi ett så det blir en kort dag, fast jag har utvecklingssamtal så jag vet inte om jag ska gå hem och tillbaka eller stanna kvar... det är femtio min efter vi har slutat som jag ska ha! Det kanske är bra att gå hem så får jag lite motion :)

Igår gjorde jag en design i paint till min lillebror  haha det kanske inte bliv världens snyggast men det är värt att titta in ;)
Nu ska jag dra iväg till skolan

Puss

Första GB glassen för i år!!

Hello, idag har jag slutat ett sen har jag varit med Charlotte vi gick och köpte glass,gud var svårt det var att bestämma sig!! Haha men till slut tog vi iallafall en Magnum var. När man åt glassen så längtade man ännu mer till sommaren! Gud va härligt det ska bli och äta glass varja dag(iallafall nästan ;))!



Imorgon har jag utvecklings samtal och sen ska jag iväg pch rida. På fredag ska jag åka till bromma närpolis och interlvjuva en polis!

Nu ska jag inte sitta här fraför datorn och sega, göra lite nytta (A)!
Puss och kram


Hela skolan slutare ett- vecka!

Den här veckan är en sånn här bra vecka eftersom vi har utvecklings samtal och då slutar vi senast klockan ett!
Idag efter jag slutat följade Charlotte med mig hem och åt mellis,hon skaffade Facebook, så adda henne nu ;) m.m.'



Sen när klockan var tjugo i tre kanske så gick jag till tunnelbanan sedan bussen, på bussen var Johanna, hon hade tydligen körtelfeber så hon skulle inte rida på ca fem veckor.
Sen var jag i stallet och red, jag hade Ikaros.
När vi hade ridit fram en liten stund så fick vi knuta kunt på tyglarna och sedan rida åttvolt utan tyglar, hästarna sprang på som bara den och det blev lite galopp i mellan åt, mer eller mindre ;)

Nu sitter jag här och blir förhörd på spanska och engelska glosor.
//Emma


Va tycks om mina första gjorde design?

Nu har jag gjort min fösta egna design! Haha det var inte det lättaste men det gick! ;)
Nu ska jag ta en dusch sedan dricka te,
Puss och kram


H J Ä L P !

Nu har Matilda varit här och typ lärt mig hur man gör designer den som jag har just nu har hon gjort men håller på med en egen nu... Har bara ett litet problem, hehe. Nån som kan hjälpa? när man trycker på egenskaper och ska kopiera filen så blir det typ fel addres, vad för fel??


Söndag

Hello, Hejsan, hej,hej hej... OSV

Idag har jag inte gjort så mycket typ titta på när min lillebror spelade fotboll...
Smsat haha XD m.m

Igår var jag utklädd till Maja gräddnos på Bea s tjejmidda haha, jag såg ganska roligt ut ... ska försöka få tag på några bilder som jag kan lägga ut. ;)

Nu ska jag gå och äta,
Puss

Vår + snö

Japp så var det idag typ. Soligt väder med lite moln ibland + snö!

Idag på SO  lektionen så ringde jag och Julia till polisen 114 14 för vi vill interljuva en polis, eller rättare sagt vi håller på med lag och rätt i So och så fick man små "uppdrag" som man skulle välja ett att göra, :)

Nu har jag varit och ridit, jag red Samber :)
Imorgon är det fredag och jag ska åka och shoppa massa pressenter sen ska jag gå på en tjejmidda hos en kompis och sedan en till sån på lördag^^

Haha. japp det är jag det ;)


//Emma

Snart börjar skolan...

Hejsan, idag har jag sovmorgon till tio över nio, jag vaknade klockan sju för då gick min lillerors veckarklocka igång i rummet brevid! Haha så jag gick upp och åt frukost och gjorde mig klar, Nu kommer Julia F snart hit, för hon hade lämmnat sin lillebror på dagis och sen börjar hon samtidigt som mig:)

Lite bilder!

Haha, vad är snyggast?? :P






Eller:



Haha, det var någon efftekt på mobilen! ;)
Men man vil ju fett vara så brun! haha ;)


Men Olivia tror du verkligen på sånt? :P <3



Haha kan man bli coolare eller? :P




Haha vad kan det vara? Jag och Olivia håller på med varsin i slojden...;)


Haha, lite bilder hade lite tråkigt... Hmm

HEJSAN VÅREN??

Har våren kommit, eller är det bara lur?

Jag tycker det varit jätte härligt och skönt väder idag:)
Idag så har jag varit hos Charlotte efter skolan, först gjorde vi läxor sen "spelade vi fotboll" Och sen gick vi på en lång promenad. ;)

Nu har jag äntligen laddat ner bilderna från mobilen är kommer lite vår bilder:


Eftermidda


Rast


Juste igår så fick jag gå fem min med Pontius på ute bannan! Han har ju varit opererad och behöver röra lite på sig nu! ;)

Här är en bild på honom:


Nu ska jag göra jag vet inte ;)
Men iallafall,
Puss och kram!




En spindel!

Hahaha! Fatta vad jag skrek!
Idag efter vi hade haft engelska så öppnar jag mitt skåp och står och tar fram mina svenska grejer när Bea säger: En spindel, till mig! Jag tittar upp och där på min dörr så satt det en spindel! Gissa om jag skrek!? När jag började skrika så alla tjejer runt om kring mig började också skrika senkommer Jarl fram och slår den så den dör! Sen undrar men ju hur kom den dit?
Jo så här tror jag: När jag och Julia var på väg till skolan idag så genade vi genom en park som de håller på att gräver i, så rammlar jag och jag blir helt lerig! Usch vad hemskt! Sen måste den ha hamnat på min jacka eller nåt och följt med hela vägen till skolan! Vi vad äckligt asså! Sen när jag hade upptäck spindel så känns det som om det kryper spindlar överallt på mig, men som tur är så gör det inte det! Kanske bara låtsas då för att alla håller på å en spindel Emma!

Nu ska jag göra lite mer läxor och sedan åka till stallet eftersom vi fick sluta klockan 11 idag, eftersom Emma var hemma med sjukt barn, fast vi fick uppgifter vi behövde göra innan imorgon...

Jag ska ta med mig ett äpple till Pontius när jag åker, haha <3




Puss och kram

Ponnycup

Hello, idag är det ponnycup i Sollentuna, det är våran sista match om det inte blir semifinal.
Idag har jag varit och tittat på den jackan jag ville köpa men det var 10 % rabatt om man var medlem och det kortet hade inte mamma med sig så vi la undan det så ska hon hämta det imorgon, eftersom hon jobbar i kista...

Nu ska jag äta snart,
Puss och Kram!!

Tjarå! :)

Fångarna på castellet!

Hello! Idag vaknade klockan sju! Jag bli väckt av min veckarklocka som stod på fel tid! Så ja somnade om och vaknade en halvtimme senare, somna om igen en halv timme och sedan gick upp.
Sen skulle jag på fångarna på castellet, det var jätte roligt! Mamma skjutsade mig Julia och Pappa(som är klassförälder och skulle följa med och det fick jag reda på igår!) Sen när vi var i alvik tog vi tunnelnbanan till t-Centralen sedan byte vi och åkte mot mörby centrum, efter det åkte vi buss, efter vi åkt buss så hade vi snöbolls kirg tjejerna V.S Killarna! Haha sen åkte vi en liten Taxi båt och så var vi framme! Det var två lag och jag hamnade med Sofia och Johanna m.m. Det var jätte kul! I början låg vi efter men sedan i slutet tog vi ikapp kulorna och hade en kula mer när vi kom till finalen! Det inebar att vi fick fem sekunders försprång! Gissa om vi vann!? Japp, det gjorde vi en bil påse var och en lite cider eller vad det var! :P
Haha, som jag sa kan jag inte lägga ut några bilder för det är något konstigt... Ska se om npgon annan kan skicka några till mig senare... ;)

//Puss och kram!

Hejsan shopping galningar! ;)

Hello, idag har jag vart och Shoppat med Carlotte. :)
Jag köpte en tröja som hette Emma haha, och två par Frank dandy trosor, och godis :P
Nu när jag kommit hem fick jag reda på att det hade varit massa kändisar vid hötorget när vi varit där! :P blandannat Kevin borg, E.M.D... m.m
Nu sitter jag och tittar på let´s dance! Vem tror ni kommer åka ut? Jag tror det blir Elisabeth.
Vill bara påminna er om att det är fredagen den 13, den här månaden igen!! Det kanske inte är så bra att påminna... haha jag har iallafall inte haft någon otur idag :)



imorogn så ska jag på fångarna på castellet, det ska bli kul men en sak som mindre är kul ar att min pappa är klassförälder(eller i den här gruppen) så han ska följa med!! Och det fick jag reda på nu!!
Det enda som är bra är väl att han får bära maten m.m så jag slipper bära på en tung ryggsäck! :P


Ingen bild idag... funkar inte att ladda ner!:(

Puss och kram!

Spanska prov!

Nu ska jag snart iväg och rida, har ingen aning om vem jag kommer att få...
Igår var pappas kompis här och han hade gjort ett program så man kan göra egna 3D bilder, och det fick vi en kopia av! så ikväll ska jag försöka få pappa att hjälpa oss att ladda ner det, sen kan ni få se om det blir ngon bra bild. ;)

Har ina bilder på den här användaren så det får bli en gammal:



Nu ska jag gå till tunnelbanan
Puss och Kram.


Lycklig! :P

Nu har jag fått skivan med Kevin! Den hade ju världspremiär när jag var med, haha :P

Den bilden har jag tagit ;) haha!
Kevin Borg


Nu har jag pluggat lite mera... typ hela tiden, det kanske blir lite mer men först ska jag duscha!
Puss och kram


Tjohoo i stugan!

Hejsan svejsan! Idag har jag varit i skolan, jaja som vanligt ;)
Imorgon har jag spanska prov och det känns som jag är sämst i hela gruppen :(
Så hjag har typ suttit och pluggat hela tiden nu ,idag.
Igår red jag och jag hade Tyche igen, det gick jätte bra den sista gången på de två första hindrerna, för då drev jag och hon trampade inte in och jag tog hela tiden nya tag,...ja ni skulle se hur hon är;)
skulle kanske filma någon gång och få lägga ut på bloggen, haha ;)
Om man skulle beskriva Tyche med fyra ord så är det nog: springer som en galning! ;)
En bra sak är att Pontius står inte längre i karantän så man får klappa honom! Jag blev fett glad när jag fick reda på det: ;)
Framridning för kasnke två år sedan.


På bana






Prisutdelning


Det var lite bilder på väldigt söta och bästa pontius! Nu ska jag återgå till pluggandet ;)

/EMMA


Tja, vad ska man ha för rubrik??

Idag har jag varit i skolan. Det var helt ok och min och olivias hand går det frammåt med ;)
Alla skoldagar ha sin lilla bra grej...


Måndag:
Det är rätt så lätta lektioner och vi får alltid sluta tidigare.

Tisdag:
då slutar vi 20 i ett!

Onsdag:
Den dagen bara försvinner liksom, den går fort vet inte varför...

Torsdag:
Vi har sovmorgon till tio över nio!

Fredag:
Det är den sista dagen på veckan sedan får man ledigt ocg vi har inte så lång dag!

Lite fakta om nuet:

*Det är nu 4 veckor tils det blir påsklov=en månad=31 dagar
*Det är nu 13 veckor kvar till somarlovet=3 månader och 7 dagar= 99 dagar kvar!!



Haha ;)

Nu måste jag igentligen gå och göra lite läxor..Få se vad det blir av med det.
Puss och kram

Ponnycup

Oj, jag fick Minos! Det kunde jag inte ana! Det gick iallafall bra och alla var felfria i båda lagen, och gissa vem som fick medalj? :P
Jo Amanda det blev alltså alla hemma medaljer för Amanda i år! :P
Nu har vi en borta match kvar, jag hoppas vi går vidare til semifinal och det finns en liten chans att vi gör det! :)
Nu vet jag inte vad man ska göra eftersom man inte kan gå in på facebook typ för det är något virus!!

/E

Ponnycup idag :)

Idag ska jag ha ponnycup, Jag kommer nog att ha Glipper.
Mamma sa att vi kanske skulle kunna åka lite tidigare och bortsta eftersom han är en vit häst, och han går på knattelektioner tills vi typ ska rida.

Nu har jag just ätit frukost och ska äta lunch om typ en timme, jag kommer inte vara hungrig men men ;)

Har ingen bild när jag rider Glipper så det fick bli en på Aston ;)


/E


Bilder från sportlovet!

Jag, haha :P



Vår stuga.


Gata där vårt hus ligger :P


Jag i ankarliften


Kevin Borg!


Hans atograf


Fjället


Så mycket snö!!


Sittlift


/E

Fredag!

Hejsan nu är det fredag igen:)

Idag har jag varit i skolan först får vi sovmorgon till tio för att vi inte hade bild^^.
Sen hade vi so lunch svenska och på svenska fick vi tillbaka proven och det hade faktiskt gått bra för mig. :)
Sen hade vi idrott, då körde vi harry potter, haha konstigt namn men men. Vi körde killarna mot tjejerna, haha vi fölora hela tiden. :P
Sen har jag gått och hämtat min lillebror och gått hem och bakat scons och chokladbollar. :)
Ikväll, ska jag på tjejmidda hos Sofia, vet inte riktgt vad jag ska ha på mig... Men tror det blir kjol.

Ska snart lägga ut lite bilder från sportlovet :)

/E

Läxor!

Hejsan nu sitter jag här och gör läxor= engelska glosor spanska glosor och plugga till matte provet imorgon...
Min mobil har kommit på posten så jag ska hämta ut den senare men man behöver ha mamma med eftersom man måste vara över 18 år!! Jag har köpt en ny för att min mobil stänger av sig hela tiden och det är därfär den är fuktskadad och har fått några smällar och det går inte att göra något åt det!!


En sådann är det...


Nu ska jag fortsätta  med mina läxor!!
Puss

NU...

.... ska jag iväg och rida :)
Har just jort klart svenska läxan! Då har man bara spanska prov spanska glosor( över 50 st) Engelska glosor och Matte provet kvar att plugga till... ;)
Jag undrar vem jag får, sist var det ju skidor som gällde men de två gångerna innan det var det Ran.
Juste när jag nästan  var hemma så var det ett par som gick och tittade på vårt hus väldigt mycket så julia frågade om de hade bott här förut och det hade han! Han sa att han hade det rummet som min lillebror har nu med takfönster att när han var liten så ville han ha ett takfönster där men det fick han inte.... ;) Haha det var iallafall lite roligt :)

Haha, bild från ålderskogen typ kanske 2006 ja och Mimmi.



Puss och Kram :)

Älskade lillaPhilip!<333333333333333333333333333333333333333333333

Jag går in på facebok tittar på mina bilder och så ser jag Phlip på en bild, jag blir helt blöt i ögonen! Fan vad jag saknar honom han var bäst! Även fast han bet mig nån gång i örat och bajsa i mitt hår! Det kändes som jag har glömt bort hur min lilla blåa fågel såg ut! Det är ingen som riktigt är lik honom när vi varit på zoo och köpt fågel mat.
Gud va jag vill ha honom tilbaka!! Han kom till en så fort man sa hans namn eller om han hade gömt säg och man ropade på honom så kom han fram och ropa! nu sitter jahg här och typ gråter!!







VILL HA DIG!!

Hemmma från Fjällen

Hejsan, igår kväll kom jag hem från fjällen. Det har varit jätte mycket snö, om man gick där det inte var skottat så försvann hela benen!!

Jag åkte alla backar som var pistade då i björnriket, och Helvettesdalen eller vad det hette:S
Jag åkte skidor varje dag vissa mer vissa mindre. ;)

I fredags så var jag på Kevin Borg, när han hade världspremiär på sin skiva som släpps imorgn :P
Jag fick hans autograf också, hehe.
Idag så ska jag hämta hem alla djuren och sen vet jag inte riktigt.
Juste igår när vi var på väg hem så skulle vi äta på donken i gävle, men de hade ju typ slut på varenda grej först så var det slut på nån dressing som skulle finnas på hamburaren pappa och mamma tog sen skulle jag ha sallad då fanns det inga bestick så jag fick äta med två glass skedar. Mamma och pappa tog el maco eller vad deet heter och så fick de inget märke om man sammlar till mobil(som vi gör då eftersom min lillebror vill) de fick inte heller någon sån där krydd påse att krydda med för att det var slut...

Nu har det hänt något så man inte kan ladda ner bilderna från mobilen så får göra det sen när man om installerat allt typ.

Här är iallafall lite bilder från en annan Kamera:

Träden/buskarna i fjällen



Min lille bror flyger i luften :)


På toppen tror jag.



Snöiga buskar+ backe



Fler bilder kommer snart.

puss och kram

RSS 2.0